Forum ocmaster
|
|||||||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
#11 |
|
|
> Jesli masz choc troche wyobrazni przestrzennej i smykalki do robotek
> technicznych (a jak widac masz),to wystarczy Ci google :) > > Wyniki pierwsze z brzegu: > http://www.arcaderestoration.com/ind...ATA=448&CBT=66 > http://www.mameworld.net/massive/Cab...r/defender.htm Dzieki, ale znam te strony. Znam tez wymiary i szczegoly budowy, ale tylko z dokumentacji. Nie pisalem, ze nie wiem jak wyglada ten model gry, ale to ze chcialbym go obejrzec. Na zywo to jednak co innego. Swoja droga jak przegladam strony o automatach do gier z lat 80 to wiekszosc rynku jest w dalszym ciagu w USA. Wystarczy zreszta popatrzec na ebay.com, gdzie czesto mozna znalezc oryginalne maszyny. Duzy jest tez za oceanem rynek czesci zamiennych i liczba pasjonatow. Dla tych co moze zainteresowali sie tym tematem polecam www.arcadecontrols.com. Pozdrawiam Franc |
|
|
|
#12 |
|
|
> Swoja droga jak przegladam strony o automatach do gier z lat 80 to
> wiekszosc rynku jest w dalszym ciagu w USA. Wystarczy zreszta > popatrzec na ebay.com, gdzie czesto mozna znalezc oryginalne maszyny. > Duzy jest tez za oceanem rynek czesci zamiennych i liczba pasjonatow. > Dla tych co moze zainteresowali sie tym tematem polecam > www.arcadecontrols.com. > Nie wiem na czym jest Defender bo automaty video często się pojawiają tutaj http://allegro.pl/6045_symulatory.ht...r=t&view=gtext - można kupić budę (działającą) za 400-500 PLN - jeżeli jest Defender na Neogeo to ok jak nie to podobno niemiaszki robią interface do neogeo do którego podpinasz (wsadzasz w obudowę) PC'ta i śmiga to z wszystkim co jest na Mame i na oryginalnej konsoli - ponoć kosztuje coś ok 200 EUR. Mogę się spytać bo kolega jest maniakiem videogier. Ja zbieram flippery na przykład :-)) Pozdrawiam, Trzastek |
|
|
|
#13 |
|
|
>. Ja zbieram flippery na przykład :-))
Wow! Te oryginalne z metalowa kulka? :-) Kurcze, to dopiero zajmuje miejsca w pokoju, ale dzwiek odbijanej kulki jest nie do podrobienia. Jakie masz modele? Pozdrawiam Franc |
|
|
|
#14 |
|
|
Użytkownik "Franc" <kmodzel@interia.pl> napisał w wiadomości news:fivar6$6cs$1@atlantis.news.tpi.pl... >> Jesli masz choc troche wyobrazni przestrzennej i smykalki do robotek >> technicznych (a jak widac masz),to wystarczy Ci google :) >> >> Wyniki pierwsze z brzegu: >> http://www.arcaderestoration.com/ind...ATA=448&CBT=66 >> http://www.mameworld.net/massive/Cab...r/defender.htm > > Dzieki, ale znam te strony. Znam tez wymiary i szczegoly budowy, ale > tylko z dokumentacji. Nie pisalem, ze nie wiem jak wyglada ten model gry, > ale to ze chcialbym go obejrzec. > Na zywo to jednak co innego. Na zywo w Polsce to bedzie ciezko. To bardzo stary sprzet jest. Mam powazne watpliwosci czy u nas gdziekolwiek moglbys zobaczyc oryginalny cabinet do tego arcade :/ A jesli nawet np. znajdziesz Defendera to cabinet moze byc z innej gry. To jest glowny problem w Polsce. Tez sie nosze z zamiarem skonstruowania takiej budy dla MAME i wsadzenia do srodka PCeta. Ale to po przeprowadzce na wieksze mieszknie. > Swoja droga jak przegladam strony o automatach do gier z lat 80 to > wiekszosc rynku jest w dalszym ciagu w USA. Wystarczy zreszta popatrzec > na ebay.com, gdzie czesto mozna znalezc oryginalne maszyny. Duzy jest tez > za oceanem rynek czesci zamiennych i liczba pasjonatow. > Dla tych co moze zainteresowali sie tym tematem polecam > www.arcadecontrols.com. O tak takich stronek jest mnostwo. To nic ze za oceanem. Wazne ze sa. Jesli szukasz starych arcadowek, to warto czasem zrobic sobie tourne po jakis mniejszych miejscowosciac w Polsce, nawet po wsiach. Tam czasem w knajpach mozna trafic prawdziwe rarytasy ;-) Fakt, ze zwykle w zlym stanie, no ale coz. Znajomy kiedys wyhaczyl w taki sposob oryginalnych Space Invaders. Obudowa byla lekko poniszczona, ale poza tym calosc byla w nadwyraz dobrym stanie. Thomas |
|
|
|
#15 |
|
|
Użytkownik "Franc" <kmodzel@interia.pl> napisał w wiadomości
news:fiuukr$fio$1@nemesis.news.tpi.pl > To wiem :-) Zrobilem juz jakis czas temu panel do PC-ta: Stary, wymiatasz. Pozdrawiam, Seoman |
|
|
|
#16 |
|
|
In the darkest hour on Sun, 02 Dec 2007 19:31:36 +0100,
ToMasz <twitek4@no_spam.gazeta.pl> screamed: >> Mam nietypowe pytanie. >> Czy ktos moze wie czy na Dolnym Slasku jest w jakims salonie gier oryginalna >> gra z 1980 roku - DEFENDER, firmy Williams ? >> >> Bede wdzieczny za kazda informacje. >> Chce zbudowac replike i milo byloby obejrzec go na zywo. >> > gre bez problemu zobaczysz na emulatorze MAME, ale oryginalną "szafe" to > raczej nigdzie - biorąc pod uwage upływ czasu... +MAME +cabinets -- [ Artur M. Piwko : Pipen : AMP29-RIPE : RLU:100918 : From == Trap! : SIG:238B ] [ 16:57:21 user up 11545 days, 4:52, 1 user, load average: 0.36, 0.95, 0.09 ] My wife says I never listen to her. At least I think that's what she said. |
|
|
|
#17 |
|
|
In the darkest hour on Sun, 2 Dec 2007 19:20:51 +0100,
Franc <kmodzel@interia.pl> screamed: > Mam nietypowe pytanie. > Czy ktos moze wie czy na Dolnym Slasku jest w jakims salonie gier oryginalna > gra z 1980 roku - DEFENDER, firmy Williams ? > > Bede wdzieczny za kazda informacje. > Chce zbudowac replike i milo byloby obejrzec go na zywo. > Całkiem dobre zdjęcie: http://www.btinternet.com/~eriktheca...de/panel2c.jpg -- [ Artur M. Piwko : Pipen : AMP29-RIPE : RLU:100918 : From == Trap! : SIG:222B ] [ 16:58:36 user up 11545 days, 4:53, 1 user, load average: 0.36, 0.95, 0.09 ] Me? Tense? Stressed? I'm a frayed knot! |
|
|
|
#18 |
|
|
Trzastek napisał(a):
> ... > Ja zbieram flippery na przykład :-)) Pokaż swą kolekcję :) -- scala |
|
|
|
#19 |
|
Nowy
|
All of these are confirmed to work.
Here is the complete compiled list. Domain Coupons RAD7 : 30% Off .com domains and renewals CRAZY3 : 30% off also FUN3: 30% off Hosting Coupons RUSH20 : 20% Off (yearly accounts) MOP20: 20% off YES1 : 10% Off Monthly hosting accounts OTT1: 10% off Auction Accounts AUCTION12 : 50% off a domain auction account SSL Certificates just $12.99 COPSSL : $12.99 SSL Certificate - more than 50% off BUCKSSL : SSL Cert Coupons By Order Size HITCH2 : save $5 on order over $30 MOPOFF : save $10 on order over $40 YES15 : save 15% on order over $75 Entire Order FUN1 : 10% Off Entire Order CDE1 : 10% Off Entire Order Everyone can use these coupons. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Nowy
Miasto: Canada
|
Here is my GoDaddy coupon list:
UKTop10: 30% off domains UKTop251 : 25% off if $90 or more UKTop9 : 20% Off Orders over $50 dollars UKTop8 : 10% off anything Hosting RUSH20 : 20% Off Hosting (1,2,3 yr accounts) RUSH1 : 10% Off Monthly hosting accounts Based on order size: BUCK2 : $5 off order of $30 or more BUCKOFF : $10 off order of $40 or more Unique coupons: BUCKSSL : $12.99 SSL ( 56% Off ) AUCTION12 : 50% Off auction accounts Have these written down, don't think they expire. Print these out. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
| Wygląd | |
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:59.
Aktywuj Aktywuj Aktywuj Aktywuj Aktywuj SprzedaÂż rusztowaĂą Profesjonalne pozycjonowanie stron Poland incoming Szkolenia negocjacje 1171501598 okna warszawa 1171501598 Blog, Internet, web20, recenzje

Wygląd liniowy

Hosted by